Givenchy slaat zeker de plank niet mis met hun nieuwe make-up collectie, New Impressions. De felle roze en paarse kleuren bezorgen je geheid lentekriebels. En het nieuwe product Printed Lips, is zeker iets om uit te proberen.

De lente 2010 make-up collectie van Givenchy staat voor het creëren van een zachte een luchtige look, door middel van lichte en vrolijke kleuren zoals roze, paars en zacht oranje. De make-up collectie is gepresenteerd in een limited edition verpakking, voornamelijk in het zwart met het bekende Givenchy merkje.

In de make-up collectie New Impressions van Givenchy introduceren ze hun nieuwste aanwinst, Printed Lips. Het is een lipgloss in de vorm van een stift, die je lippen snel en makkelijk voorziet van een intense pastelkleur. De lippenstift maakt de lippen zelfs nog mooier, door de hydraterende werking van de stof Panthenol. Printed Lips is verkrijgbaar in een donker en lichtroze tint. Voor de liefhebbers van de originele lipgloss is er Pop Gloss Crystal en Gloss Interdit, verkrijgbaar in de sprankelende kleuren koraal en magentaroze. En voor de ‘lipstickers’ onder ons kun je blijven tutten met de lipstick Rouge Interdit, in donker roze en glanzend lichtroze.

Met de splinternieuwe oogschaduw Le Prisme Yeux heeft Givenchy een nieuw en creatief product uitgebracht. De oogschaduw bevat namelijk een palet met één kleur in vier verschillende texturen, die bestaan uit mat, glanzend, zacht en intens parelmoer. De meerdere texturen van dezelfde kleur bieden je de mogelijkheid om veelzijdige looks samen te stellen, zoals naturel voor overdag en dramatisch voor ‘s avonds. Om je ogen een feestelijke touch te geven is de mascara Phenomen’Eyes ideaal, hij geeft je wimpers een intens paarse kleur en een sensuele oogopslag.

De nieuwe blush van Givenchy Le Prismes Blush komt uit in zes lichte tinten. Ze bestaan uit vier samengestelde kleuren die elkaar aanvullen. De kleuren worden met één veeg van de blushkwast met elkaar vermengd voor een snel resultaat, maar kunnen natuurlijk ook apart aangebracht worden.

In de New Impressions collectie van Givenchy is de paarse kleur ook doorgevoerd in de nagellak Vernis Please! Het lakje heeft een mix van diep paars en blauw met een parelmoerglans.