Givenchy-make-up-lente-2013
Natuurlijk komt ook Givenchy met bijzondere make-up voor lente 2013. Het assortiment van de Hotel Privé collectie is vrij klein, maar wel de moeite waard.

De Givenchy make-up voor lente 2013 is geïnspireerd op de weelderige luxe en subtiele elegantie van hotels in de modestad van Europa, namelijk Parijs. Het merk heeft dit keer zijn oogschaduw verwerkt in een interessante en opvallende verpakking en biedt verder keuzes voor lippenstift, lipgloss en nagellak.

Écrin Privé

Givenchy-make-up-lente-2013-Ecrin-Prive-01
Givenchy-make-up-lente-2013-Ecrin-Prive-02
De Écrin Privé is het oogappeltje van de Hotel Privé collectie van Givenchy. Dit pallette van 63,50 euro bevat 4 tinten oogschaduw en een spiegeltje. De zilveren omhulling met studs is naar mijn mening in ieder geval erg mooi.

Rouge Interdit

Givenchy-make-up-lente-2013-Rouge-Interdit
Gekleurde lippen mogen natuurlijk niet ontbreken in de lente. De welbekende Rouge Interdit belooft je dan ook een sprankelende mond. De lippenstift is verkrijgbaar in een nieuwe tint en kost 29,50 euro.

  • Nr. 59 Private Peach – Perzik

Gloss Interdit

Givenchy-make-up-lente-2013-Gloss-Interdit
Als jij liever voor een lipgloss gaat dan kun je de 2 nieuwe varianten van de Gloss Interdit proberen. Deze producten kosten 27,75 euro per stuk en horen te zorgen voor een elegante glans.

  • Nr. 35 Private Rose – Koraal
  • Nr. 36 Private Fuchsia – Roze

Vernis Please!

Givenchy-make-up-lente-2013-Vernis-Please
Givenchy heeft dit keer ook aan je nagels gedacht. Met de potjes Vernis Please! van 17,50 euro kun jij weer rondlopen met een apart kleurtje. Eigenlijk had ik hier wel liever wat frissere tinten gezien.

  • Nr. 183 Private Grey – Grijs
  • Nr. 184 Private Taupe – Taupe

Zoals ik al zei is de Givenchy make-up voor lente 2013 niet groot te noemen. Het merk vult daarom ook de Hotel Privé collectie aan met producten uit het vaste assortiment.