Bij Givenchy is de make-up voor de winter 2011 wel heel heftig. De Je Veux La Lune collectie zorgt voor donkere lippen en ogen.

Voor de make-up in de winter van 2011 heeft Givenchy gekozen voor het thema Je Veux La Lune, wat ‘Ik wil de maan’ betekent. De donkere kant van de maan is in ieder geval duidelijk terug te zien in deze collectie. Vooral de diep donkerblauwe ogen passen hier goed bij. Gecombineerd met glimmende donkerrode lippen zorgt de make-up voor een mysterieuze look.


Het Les Ombres de Lune palette is er in 2 kleuren. De compact powder kan gebruikt worden als highlighter op het gezicht, maar de meeste vrouwen zullen het toch dragen als een oogschaduw. In het Lune Mysterieuse palette wordt een zwarte oogschaduw gecombineerd met een lichte beige kleur. Het andere palette is Lune Mordoree genoemd en bevat een nachtblauwe en een geelgouden tint.

Hoewel de huid op de campagnefoto bijna wit is, zit er toch een nieuwe blush in deze collectie. De Le Prisme Blush heet Glow en bevat oranje en roze tinten met een lichte shimmer.

Naast de grote donker opgemaakte ogen kiest Givenchy ook voor donkere lippen. Met de Rouge Interdit lippenstift in de kleur Lune Carmin zullen je lippen in ieder geval flink opvallen. De lippenstift heeft een lichte shimmer en een lichte glans, die je af kunt maken met de lipgloss.

De Gloss Interdit is voor deze collectie ook uitgebracht in Lune Carmin. De donkerrode kleur past perfect bij de Rouge Interdit lippenstift en zorgt voor vampy lippen met veel glans. De lichtroze lipgloss is een Gelée d’Interdit, een lipgloss die je lippen voller laat lijken door het plumping effect. Het Magic Khol oogpotlood is er dan nog om je donkere ogen helemaal af te maken. Marine Blue is een zwart oogpotlood met een donkerblauwe tint.

Ik vind de Givenchy Je Veux La Lune collectie erg heftig. Ik zou zelf niet zo snel met hele zware make-up de deur uit gaan, maar kiezen voor ogen of lippen. De lipgloss zou ik ook sneller pakken dan de lippenstift. Ik vind de collectie wel erg mooi, het model ziet er ook heel mysterieus uit. Wat vinden jullie van de Givenchy make-up voor winter 2011?

[bawlu_buttons]