Ben je op zoek naar een leuk appartementje in New York? Dan heb ik goed nieuws. De Gucci familie heeft hun extreem luxe appartement in Manhattan te huur gezet.

Het appartement van de Gucci familie is gevestigd op de 50ste en 51ste verdieping van de Olympic Tower in Manhattan. Het huis telt 7 slaapkamers, 2 privé liften en heeft een prachtig uitzicht op de haven van New York en het Empire State Building.

Natuurlijk hangt aan al dit moois wel een behoorlijk prijskaartje. Zo moet de huurder maandelijks zo’n 45.000 euro ophoesten voor het Gucci optrekje. Overigens is het interieur niet inbegrepen in de huurprijs.

Maurizio Gucci, de kleinzoon van de oprichter van het modehuis, kocht het appartement in 1970. Na zijn dood in 1995 erfde zijn dochters, Alessandra and Allegra Gucci het schitterende appartement. En hoewel beide dames warme herinneringen aan het huis hebben, blijven zij toch liever wonen in Zwitserland, waardoor iemand anders nu kan wonen in het huis van één van de bekendste modefamilies.

Add Your Comment