De Guerlain make-up voor lente 2010 is misschien wel de meest indrukwekkendste collectie tot nu toe. De make-up collectie begint al prachtig met de naam Cherry Blossom en heeft mooie roze en perzik tinten geïnspireerd op Japanse kersenbloesem.

De Guerlain Cherry Blossem make-up collectie bevat een nieuwe oogschaduw, blush, gezichtspoeder en parfum. De zachte roze kleuren van de make-up creëren een natuurlijk blos en laten je gezicht stralen. De blush en oogschaduw van Guerlain hebben beiden een patroon van Japanse waaiers en zijn verpakt  in een mysterieus zwart doosje. De Blush Éclat geeft je glanzende wangen met zijn verschillende roze tinten. Het vier kleuren palet van de Ombre Éclat oogschaduw bevat prachtige roze en paarse tinten.

In een zilver rond doosje met een kunstig mozaïek patroon zit de Meteorites Voyage Exceptional Face Powder. Deze nieuwe poeder van Guerlain heeft een mix van matte en parelmoer tinten en bevat verschillende kleuren. De roze tint is fris, het paars geeft warmte, geel en wit zorgen voor licht en de groene kleur corrigeerd rode plekjes in het gezicht. Met deze combinatie wordt het mogelijk om een pure en egale uitstraling te krijgen ongeacht je huidtype.

Het nieuwe parfum van Guerlain uit de Cherry Blossom collectie heet Insolence. De vrolijke geur van viooltjes wordt gepaard met zoete frambozen. Een hint van sinaasappel bloesem en rozen brengen een verbluffende intensiteit, terwijl de sensuele iris de geur afsluiten. Insolence van Guerlain is een rijk en elegant parfum.

Naast de prachtige Cherry Blossem make-up, heeft Guerlain ook een nieuwe variant van de KissKiss Strass en Rouge G de Guerlain Le Brilliant lipstick. De KissKiss Strass lipsticks zorgen voor een schitterende glans, doordat de kleine glittertjes op je lippen weerkaatsen in het licht. En tegelijkertijd worden je lippen verzorgd door de hydraterende werking van hyaluronzuur.  De KissKiss Stass lipsticks zijn verkrijgbaar in tien nieuwe kleuren in de tinten rood, geel en roze met een gouden accent.

De nieuwe variant van de Rouge G de Guerlain Le Brillant lipstick heeft een speciaal robijnpoeder dat de lippen verrijkt en ze een glanzende uitstraling geeft. Door toevoeging van hyaluronzuur, vitamine-A, tijgergras en wilde mangoboter worden je lippen voller en zachter. De Rouge G de Guerlain Le Brillant is ook in tien nieuwe kleuren verkrijgbaar in de tinten nude, roze, rood en oranje.

Add Your Comment