Guerlain-make-up-lente-2013
Als jij dol bent op frisse kleurtjes, dan word je vast gelukkig van de Guerlain make-up voor lente 2013. De Cils D’Enfer is ontwikkeld voor het aankomende seizoen en bestaat uit een aantal prachtige producten.

Als je de opmerking van Olivier Echaudemaison, creative director van Guerlain, hoort, dan begrijp je de inhoud van de nieuwe collectie. “Wil de vrouw die zonder mascara op de ogen en gloss of lippenstift op de lippen het huis durft te verlaten haar vinger opsteken!” Kortom, kijk maar eens mee naar de Guerlain make-up voor lente 2013.

Cils D’Enfer Maxi Lash

Guerlain-make-up-lente-2013-Cils-D-Enfer-Maxi-Lash
Guerlain introduceert de Cils D’Enfer Maxi Lash als de mascara die de droom van elke vrouw waarmaakt. Het product van 31,32 euro belooft namelijk prachtige wimpers met een maximaal volume die ook nog eens lang in vorm blijven. De gouden verpakking vind ik in ieder geval al bijzonder genoeg.

  • 01 Noir – Zwart
  • 02 Violet – Paars

Meteorites Perles du Paradis en Pinceau Meteorites

Guerlain-make-up-lente-2013-Meteorites-Perles-du-Paradis
Guerlain-make-up-lente-2013-Pinceau-Meteorites
Natuurlijk zijn ook dit keer de bekende parels van het beautymerk aanwezig in de nieuwe collectie. De Meteorites Perles du Paradis van 60,63 euro heeft dit keer een extra vrouwelijke verpakking en bestaat uit frisse tinten gezichtspoeder die een shimmer achterlaten. De gekleurde bolletjes geven je gezicht of decolleté een mooie glans, maar ze zijn net zo geschikt om als highlighter te gebruiken. Je kunt voor het aanbrengen de kwast Pinceau Meteorites van 29,29 euro gebruiken.

Ecrin 4 Couleurs

Guerlain-make-up-lente-2013-Ecrin-4-Couleurs-01
Guerlain-make-up-lente-2013-Ecrin-4-Couleurs-02
Het oogschaduwpalet Ecrin 4 Couleurs van 52,54 euro is ditmaal verkrijgbaar in 2 nieuwe varianten. Je oogleden krijgen dankzij de aparte kleuren zeker een overweldigende uitstraling, want paars en groen vallen toch wel heel erg op.

  • 501 Attrape-Coeur – Paarse tinten
  • 502 Coup de Foudre – Groene tinten

Rouge Automatique

Guerlain-make-up-lente-2013-Rouge-Automatique
Ben jij een fan van nude en licht opgemaakte lippen? Dan zijn de nieuwe soorten van de Rouge Automatique echt iets voor jou. De tinten zijn voor 33,34 euro per stuk verkrijgbaar.

  • 600 Ballade – Nude
  • 601 Romance – Licht koraal

Shine Automatique

Guerlain-make-up-lente-2013-Shine-Automatique
Wees niet getreurd, voor de creatievelingen zijn er ook 2 paarse tinten lippenstift te koop. De Shine Automatique heeft dezelfde prijs van 33,34 euro.

  • 761 Flirt – Lichtpaars
  • 762 Rendez-Vous – Donkerpaars

KissKiss Gloss

Guerlain-make-up-lente-2013-KissKiss-Gloss
Ook lipgloss is aanwezig in de Guerlain make-up voor lente 2013. De glanzende producten van 27,79 euro zorgen in ieder geval voor een opvallende mond.

  • 849 Frizzy mango – Oranje
  • 870 Cherry pink – Roze

Ik vind de nieuwe Guerlain make-up voor lente 2013 erg mooi. Het komt bijna niet voor dat ik alle producten wel even aantrekkelijk vind, maar dat is nu wel het geval. Toch trekken de lippenstiften mijn aandacht nog het meest.

Add Your Comment