Vanaf vandaag is eindelijk de H&M textiel en accessoires collectie voor je interieur verkrijgbaar! Een collectie die uitsluitend via online- en catalogusverkoop te koop is. Hiermee zet H&M de eerste stap in de interieurwereld en kun je nu thuis je interieur, net als je garderobe, volgens de laatste mode mixen en matchen.

Het leuke is dat net als de kledingcollecties deze Home collecties helemaal van nu. Het assortiment wordt heel overzichtelijk en handig ingedeeld aan de hand van de verschillende ruimtes in huis. Je kunt kiezen voor spreien en linnengoed voor in je slaapkamer. Maar ook zijn er kussens en gordijnen voor de woonkamer. En kan je keuken of eetkamer wel een oppepper gebruiken, dan is er ook nog een beeldig assortiment theedoeken, tafelkleden en servetten in verschillende stijlen.

We zien veel neutrale kleuren waarbij de ontwerpers van H&M de basics versterkt hebben met een selectie biologisch en grof geweven beddengoed en kussens in wit en zacht beige. In de hele collectie is er veel aandacht aan details besteed, zoals kleuraccenten, ritsen en knopen op kussen en lusjes aan handdoeken. Wij hebben er al even aan gevoeld en je kunt er zeker van zijn dat het materiaal fijn aanvoelt waardoor het heerlijk is om er onder te kruipen of je handen stylish mee af te drogen.

Add Your Comment