Gaat je hart net even wat sneller kloppen als je denkt aan het shoppen van een nieuwe garderobe? Bijvoorbeeld omdat er een bijzonder feest op de planning staat of omdat je maar al te graag je stijl een keer drastisch om wilt gaan gooien? Dan kun je ervoor kiezen om op korte termijn mode en reizen met elkaar te combineren. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat je op nieuwe ideeën en frisse inspiratie komt op het moment dat je in een andere plek in het land bent. Hoe je mode en reizen nu het beste met elkaar kunt combineren, lees je in dit artikel.

Kies voor een overnachting op een plek vlak bij je favoriete stad

Shop je naar hartelust in de Negen Straatjes van Amsterdam? Slenter je maar al te graag door het gezellige centrum van Den Bosch met de mooiste boetiekjes? Of ga je graag voor vintage in Amsterdam of Rotterdam? In alle gevallen wil je het meeste kunnen halen uit een weekend weg in je (nieuwe) favoriete stad. Zorg er daarom dus ook altijd voor dat je kiest voor overnachten in de buurt van je favoriete hotspots in de stad. Hierdoor hoef je nooit ver te reizen en kun je tot laat op de dag door de stad blijven slenteren om vervolgens een gezellig restaurant op te zoeken. 

Ga voor luxe en zet jezelf dat ene weekend helemaal in de spotlight

Als je kiest voor een nachtje weg, dan mag je het natuurlijk wel even net wat luxer gaan aanpakken. Jij staat dit weekend namelijk volledig in de spotlight en het is wel zo fijn dat je na een lange dag shoppen even helemaal bij kunt komen in die ene fantastische bar in het hotel. Je schuift erg graag aan in een goed restaurant in het hotel, zodat je de deur niet meer uit hoeft te gaan. Of je geniet maar al te graag van de beste roomservice, na het badderen in een prachtig vrijstaand bad op je eigen hotelkamer. Zie je het al voor je? Het is tijd om een weekend weg te boeken!

Leuk om zelf te doen, samen met je partner of met vrienden of vriendinnen

Een weekend weg met overnachting is niet alleen leuk om aan jezelf cadeau te geven. Het is ook het perfecte uitje om samen met je partner te doen, met vrienden of vriendinnen. Zo kom je samen helemaal tot rust!