Hondenvilla

Modenieuws door mode modeblog

hondenvilla.jpg

Sinterklaas is alweer in ons land gearriveerd en met pakjesavond in aantocht en kerstmis in het vooruitzicht, wordt het tijd om alles voor de feestdagen op orde te maken. Naast een mooi versierd huis en een heerlijk dineer, horen cadeautjes natuurlijk ook bij deze gezellige dagen. Uiteraard mag een pakje voor de hond niet onder de kerstboom ontbreken. Het juiste cadeau voor je trouwe viervoeter vinden, kan soms een hele opgaven zijn. Maar wat dacht je van een luxe hondenvilla?

Werkelijk alles is mogelijk om het je hond naar de zin te maken. Bedank van tevoren wel eerst goed wat voor type jouw hond is. Zou hij zich maar thuis voelen in een Hamptons beach house of in een country house? Of past een Key West cottage beter bij jouw viervoeter? Of een ga je toch liever voor een huis in mediterrane stijl?

hondenvilla-2.jpg

Als je er eenmaal uit bent wat voor soort huis ideaal is voor jouw hond, dan is het tijd om na te denken over het interieur van de villa. Wat wil je op de muren, voor de ramen en op de grond en elke meubels passen bij deze stijl? En vergeet niet dat een echte villa natuurlijk ook voorzien moet zijn van airconditioning, flatscreen tv en dvd-speler, zodat jouw hond zich nooit hoef te vervelen. Wil je nog wat extra luxe in het huis denk dan bijvoorbeeld eens aan een veranda?

hondenvilla-3.jpg

Worden de keuzes je allemaal te veel en weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem, er zijn namelijk een aantal bedrijven gespecialiseerd in het maken van luxe honden villas. Zij hebben alles in huis om het perfecte stulpje voor jouw viervoeter te creëren, waaronder zowel een buitenhuis als een binnenhuis architect. De ontwikkeling en bouw van de villas varieert van 2 maanden tot een jaar. De prijzen van deze huizen beginnen op zo’n 8.000 dollar tot het oneindige. Niet echt een goedkoop cadeautje, maar daarvoor krijg je wel een unieke en op maat gemaakte hondenvilla!