Op de catwalk van A Détacher voor zomer 2012 kwam een wel heel apart jurkje met pied de poule print voorbij. Nu is mijn vraag aan jou of je dit jurkje Hot of Not vindt.

Het pied de poule jurkje uit de zomercollectie van A Détacher is een origineel model omdat het een mouw lijkt te missen en het nogal vormloos is. Bovendien is deze bekende stof met hanenpoot sowieso een raar patroon voor  komend seizoen. Naar mijn idee is het namelijk vooral een winterse stof. Het kledingstuk bevat verder weinig details en is alleen gecombineerd met een paar simpele platte schoenen in camel kleur.

Ik vind het een wat oubollig jurkje, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik niets heb met deze stof. Mijn garderobe heeft zelfs nog nooit een kledingstuk met de pied de poule print gekend. Ook is het jammer dat het model totaal vormloos oogt. Een jurk moet wel een beetje aansluiten op je lichaam. Nu ziet het er meer uit als een hobbezak.

Natuurlijk kan het zijn dat jij er een totaal andere mening op na houdt. Dus vertel eens, is dit jurkje van A Détacher leuk of niet?

[bawlu_buttons]

Foto’s via Style

Add Your Comment