Een zwartrode jurk was te zien tijdens de catwalkshow van Limi Feu voor zomer 2012. Wat vind je van dit model is het leuk of absoluut niet jouw smaak?

Op de foto zie je een dame die een zwartrode Limi Feu jurk met een vrij diepe v-hals draagt. De rok loopt tot op de knie en heeft een split in het midden. Verder heeft het item 2 zakken en een soort rode band om de middel. Het kledingstuk is gecombineerd met een zwarte legging van pantystof en nette open schoenen. Als sieraden draagt het model eenvoudige zilveren oorbellen. Daarnaast zijn haar nagels en lippen in dezelfde rode tint geverfd als de kleur in haar jurk.

Deze jurk van Limi Feu is absoluut niet mijn smaak. In eerste instantie doet het me denken aan een badjas en heeft het een te diepe v-hals, waardoor het lijkt alsof de vrouw die het item draagt hangborsten heeft. Daarnaast is het kledingstuk ook redelijk vormloos en vind ik het patroon ook niet echt geweldig. Maar goed, misschien geef jij mij wel helemaal ongelijk. Daarom mag jij nu vertellen of dit kledingstuk volgens jou helemaal Hot of hartstikke Not is?

[bawlu_buttons]

Foto via Style

Add Your Comment