Wil je een eens groots uitpakken tijdens je vakantie? Huur dan het eiland van Richard Branson voor €37.000 en treedt in de voetsporen van Oprah, Beyoncé en Mariah Carey.

Het privé eiland van Richard Branson genaamd Necker Island behoort tot de Britse Maagdeneilanden en ligt in het Caribisch gebied. Het eiland van de Virgin miljonair wordt omringd door helderblauw water, koraal reven en prachtige zandstranden. Maar aan al dit moois kleeft wel een prijskaartje van €37.000 per nacht!

Voor €37.000 per nacht heb je wel het hele eiland tot je beschikking en kun je 28 gasten meenemen. Op Necker Island staan in totaal 7 huizen, het Great House en 6 Balinese Houses. Verder kun je op het eiland tennissen, verschillende watersporten uitoefenen, varen in een onderzeeër of je laten verwennen in de spa.

Het huis

Het Great House ligt op de Devil’s Hill en heeft een adembenemend uitzicht over de Atlantische Oceaan en omliggende eilanden. Het huis heeft onder meer een groot zwembad, een gym en 8 slaapkamers. De Master Suite bevindt zich op de bovenste verdieping en heeft buiten een jacuzzi en bad. Verder heeft het huis nog een Junior Suite en 6 andere slaapkamers die ieder voorzien zijn van een eigen badkamer en balkon.

Naast het Great House staan er op het eiland ook 6 Balinese Houses. Deze huizen liggen op een heuvel midden op het eiland. De huizen zijn gebouwd volgens Balinese stijl en hebben een groot zwembad.

Als ik de foto’s bekijk zou ik zo mijn koffers pakken voor een weekje luieren op Necker Island. Nu alleen nog even doorsparen voor de €259.000, die je moet neertellen om een week op het eiland te mogen verblijven.