Vanavond is er op Net 5 een interview met Doutzen Kroes op tv. Het Nederlandse model verteld over haar carrière en haar moederschap. Daarna presenteert ze op dezelfde zender de Victoria’s Secret modeshow.

In het interview met Doutzen Kroes zullen de hoogtepunten van de Victoria’s Secret show besproken worden, maar ze zal ook vertellen over haar carrière als Angel en over het zoontje dat zij en haar man Sunnery James dit jaar kregen. Daarnaast wordt uiteraard haar acteerdebuut in de film Nova Zembla nog besproken. Na het interview presenteert Doutzen de tv-uitzending van de Victoria’s Secret Show die afgelopen november gehouden werd.

Zowel Doutzen als Victoria’s Secret zijn de afgelopen tijd populair in de media. Victoria’s Secret vanwege de modeshow van vorige maand, waarvoor het merk samenwerkte met internationale sterren als Kanye West, Jay Z en Nicky Minaj. Doutzen is de laatste tijd niet alleen in het nieuws als Victoria’s Secret Angel, maar ook vanwege haar optreden in de Nederlandse film Nova Zembla.

Add Your Comment