Wie graag op hoge hakken staat te dansen in clubs, zal zeker gebruik kunnen maken van Jimmy Choo’s nieuwste creatie: de Zap Sandal. De hakken van de schoenen geven namelijk licht als je erop danst.

Jimmy Choo loopt zelf ook op hakken als hij uitgaat, anders is hij zo klein in vergelijking met andere mensen. Hij heeft nu voor zijn mede-stilettodragers de Zap Sandal ontworpen, die je meeneemt naar de jaren 90. De killerheels maken je 12,5 cm langer, met hun neongele hak en roze plateauzool die licht geven als je danst. De multi-strap schoenen van zwart lakleer waren onmiddellijk uitverkocht, waardoor er nu al een wachtlijst voor is.

De Zap Sandal van Jimmy Choo doen een beetje denken aan de sneakers die ik vroeger had, met van die roze lichtjes die aangingen als ik ermee liep. Maar om nou met die 12,5 cm hoge hakken rond te gaan rennen net als met die sneakers, dat lijkt me geen strak plan. Je kunt ze beter gebruiken voor wat simpele moves op de dansvloer.

De Jimmy Choo Zap Sandal heeft wel een aantrekkelijk uiterlijk, maar het prijskaartje van rond de 1820 euro kan je behoorlijk afschrikken en is beslist geen peulenschil. Voor die prijs is het eigenlijk zonde om erop te gaan lopen, maar aan de andere kant wil je natuurlijk wel waar voor je geld.

Add Your Comment