Tijdens de feestdagen wil je naast de perfecte outfit natuurlijk ook een mooie coupe. Om je hierbij te helpen staan hier een vijftal kapsels voor de feestdagen van 2012.

Je kapsel bepaalt voor een groot deel je verschijning. Het is dan ook niet vreemd dat je tijdens de kerstdagen en Oud en Nieuw extra aandacht aan je lokken wilt besteden. Als je het simpel wilt houden kun je kiezen om een mooie speld in je haar te steken en als je groots wilt uitpakken dan is de bouffant een goede optie. Hieronder vind je nog meer kapsels voor de feestdagen van 2012 die ervoor zorgen dat jouw haar er elegant uitziet in de decembermaand.

Volume


Tijdens de kerstdagen en Oud en Nieuw kun je schitteren met een groots kapsel. Want de volume haartrend varieert namelijk van weelderig opgestoken kapsels tot een nep bob en een bouffant. Hoewel deze stijlen onderling van elkaar verschillen, is bij elke look touperen het sleutelwoord.

Paardenstaart


De paardenstaat kwam al voorbij in de haartrends van winter 2012-1013, maar ook tijdens de feestdagen mag dit kapsel niet ontbreken. De paardenstaart van dit seizoen is lang, strak en heel chic. Daarnaast is deze stijl ook erg praktisch als je de gure wind moet trotseren of in de keuken gaat kokkerellen.

Golven


Een ander kapsel wat het goed doet tijdens de feestdagen van 2012 zijn golvende lokken. Deze zachte golven zijn niet alleen heel feestelijk, maar zorgen ook voor een sexy look. Afhankelijk van de grote en de slag die je wilt kun je dit kapsel creëren met een krultang, papillotten of met haarrollers.

Knot


Gedurende deze decembermaand mag een modieuze knot op je hoofd ook niet ontbreken. Met dit stijlvolle kapsel kun je alle kanten op. Want de knot varieert ditmaal van hoog tot laag en van kleine chique, perfect knotjes tot grote, volumineuze, opvallende modellen.

Accessoires


Om je kapsel voor de feestdagen van 2012 extra feestelijk te maken kun je accessoires gebruiken. Met een sierlijke haarband of een chique speld geeft je je lokken in een handomdraai iets extra’s. Als je dit soort versieringen teveel van het goede vindt, kun je ook kiezen om een glitterspray in je haar te spuiten.

Foto’s via Style