Kapsels zomer 2014
Wil je de zomer goed beginnen met een nieuw kapsel? Dan vind je hieronder de 10 kapsels voor zomer 2014.

Tijdens de modeweken worden naast de nieuwste collecties ook de haartrends onthuld. Sommige kapsels van zomer 2014 lijken op die van voorgaande seizoenen, maar er zijn ook een aantal vernieuwde trends. Je kunt onder meer kiezen uit zachte zeemeermin krullen, kunstig vlechtwerk en korte edygy haren.

Updo

Kapsels zomer 2014 Updo
Een updo is romantisch en natuurlijk heel vrouwelijk. Dit seizoen is deze haartrend zacht, volumineus en rommelig. Onder meer Michael Kors en Giorgio Armani kozen voor dit kapsel.

Steil

Kapsels zomer 2014 Steil
Houd de stijltang maar weer in de aanslag! Wat op het plankier van Ralph Lauren en Chloe kwamen glanzende, lange en steile lokken voorbij. Je kunt dit combineren met een scheiding, een mooie speld of je haren naar achter dragen.

Vlechten

Kapsels zomer 2014 Vlecht
De modeontwerpers hebben duidelijk nog geen genoeg van de vlecht. Wat Giles en Rebecca Minkoff lieten hun oog vallen op vlechtwerk. Zo kun je kiezen voor een kroonvlecht, een rommelig model, losse exemplaren of een visgraat.

Wetlook

Kapsels zomer 2014 wetlook
Ook de wetlook blijft van de partij als het aan Gucci en Dior ligt. Het kapsel wordt dit seizoen alleen wel wat draagbaarder. Want naast de net onder de douche vandaan look, kun je ook kiezen voor een kapsel met een paar natte plukjes.

Scheiding

Kapsels zomer 2014 Scheiding
Op de catwalk werden heel wat kapsels van zomer 2014 gecombineerd met een scheiding. Een zijkantscheiding of kaarsrecht in het midden het kan allemaal. Burberry en Alexander Wang gingen voor deze haartrend.

Golven

Kapsels zomer 2014 Golven
De krullen van dit seizoen zijn zachte zeemeerminachtige golven. Naast deze losse golven zijn rondere en vollere krullen ook een optie. De modellen van Diane von Furstenberg en Calvin Klein droegen dit kapsel.

Bob

Kapsels zomer 2014 Bob
De bob is bezig met een grote comeback. Deze haartrend kwam bij de shows van Marc Jacobs en Chanel in allerlei soorten en maten voorbij. Naast het klassieke model kun je ook kiezen voor lang of juist heel kort, warrig of glad of een bob met een lok opzij.

Paardenstaart

Kapsels zomer 2014 Paardenstaart
De paardenstaart blijft één van de grote favorieten van de designers. Bij Lanvin en Jason Wu droegen de modellen de staart laag in hun nek. Naast glanzende, gladde klassieke paardenstaarten zien we ook rommelige en nonchalante exemplaren.

Kort

Kapsels zomer 2014 Kort
Hoewel de catwalks bijna altijd gedomineerd worden door lange lokken, waren er ditmaal ook veel korte kapsels. Ultra korte koppies, pixies en zelfs edgy pruiken maakten furore. Bij Fendi en Marc by Marc Jacobs zagen we deze haartrend.

Accessoires

Kapsels zomer 2014 Accessoires
De kapsels van zomer 2014 zijn ideaal om te combineren met mooie haaraccessoires. Hieronder geef je een updo, vlecht of een paardenstaart net even wat extra’s. Valentino ging bijvoorbeeld voor een haarband en Dolce & Gabbana kozen voor liefelijke bloemenkransen.

Foto’s via Style