Karl Lagerfeld gaat een eenmalige collectie ontwerpen voor Hogan. De Kaiser gaat zijn creativiteit loslaten op een speciale Hogan lente 2011 collectie.

De Karl Lagerfeld Hogan lente 2011 collectie zal ondermeer bestaan uit schoenen, accessoires en kleding. Hoe de collectie er precies komt uit te zien is nog niet bekend, maar wij weten zeker dat Karl wel raad weet met de urban-chic stijl van Hogan.

Een woordvoerder van Hogan liet weten dat het Italiaanse merk zeer vereerd is dat Karl Lagerfeld voor ze aan de slag gaat. Ze omschreven het dan ook als een uitzonderlijke samenwerking die zowel de creativiteit van Karl Lagerfeld als Hogan’s eigen stijl combineert.

Naar mijn idee wordt het zeker een geslaagde samenwerking. Alleen vraag ik me wel af waar Karl Lagerfeld de tijd vandaan moet halen om een collectie voor Hogan te ontwerpen. Hij heeft immers, lijkt mij, zijn handen vol aan de verschillende Chanel en Fendi collecties, zijn eigen label en zijn werk als fotograaf. Maar ja, Karl is een druk bezet man. Want zijn Hogan lente collectie zal al vanaf november verkrijgbaar zijn.

Add Your Comment