Kate Moss komt binnenkort met een autobiografie. Het boek zal bol staan van de mode, maar natuurlijk ook van de seks, drugs, drank en rock ’n roll.

Hoewel Kate Moss maar net getrouwd is lijkt het model nu al de voorkeur te geven aan huisje, boompje, beestje. Want volgens The Sun werkt Kate Moss aan een autobiografie. In het boek zal ze alle verhalen over haar wilde leven uit de doeken doen.

Volgens een bron heeft Kate nooit interviews gegeven over haar leven, hierdoor weten mensen niet wat ze allemaal heeft meegemaakt en wie ze werkelijk is. “Ze heeft zich nooit uitgelaten over de scheiding van haar ouders, de geboorte van haar dochter Lila en haar relaties met Johnny Depp en Pete Doherty,” liet de bron weten.

Bijzonder verhaal

Ook haar echtgenoot Jamie Hince zou het geweldig vinden dat zijn kersverse vrouw gaat schrijven. Jamie is ervan overtuigd dat Kate een bijzonder verhaal te vertellen heeft en denkt dan ook dat ze hierdoor uitgroeit tot een echte legende.

Daar heeft Jamie een punt, want saai zou het boek over het onstuimige leven van het topmodel zeker niet worden. Nu is alleen nog de vraag, wanneer de autobiografie van Kate Moss in de schappen ligt.

Add Your Comment