kerst-makeup-givenchy.jpg

Naast Dior, Yves Saint Laurent, Chanel, Lancôme en Collistar komt ook Givenchy met een schitterende make-up collectie voor de feestdagen. Nicolas Degennes, het genie achter de Givenchy kerst make-up collectie, weet beter dan wie dan ook wat de beste vriend van een vrouw is. Hij beschrijft het als: “Het kleine iets met licht in zijn hart en een buitengewone glans, wat het meer begerenswaardig maakt dan al het andere in de wereld. De fascinatie van Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany’s: de diamant!” Degennes voegde het perfecte, pure en ongeëvenaarde licht van een diamant samen in de exclusieve Givenchy kerst make-up collectie.

De Givenchy feestdagen collectie is er één van topklasse. Werkelijk alle limited edition producten zijn even perfect en hebben een onweerstaanbare glas. Met deze producten wordt je gezicht net zo oogverblindend als een diamant.

De Prisme Solitaire All-Over Diamond-Effect Powder is een ware kerst must-have. Deze luxe poeder glimt en fonkelt als een diamant. Maar misschien is het schitterende doosje waar deze poeder, voor het gehele lichaam, in is verpakt nog wel veel mooier!

Ook noemenswaardig is de Lash Sparkles van Givenchy. Deze zilverkleurige gel voor je wimpers, laten je ogen extra feestelijk stralen. Om de Givenchy kerst look af te maken is er nog de Pop Gloss Crystal voor ultra glanzende lippen. In dezelfde diamantachtige glanzende tint als de gloss, is ook een nagellak verkrijgbaar. De Rouge Interdit is een satijnachtige roze limited edition lipstick. Het laatste prachtige product uit de Givenchy kerst make-up collectie is Captiv Eyes, een zwarte volume mascara voor een intensere oogopslag.

Add Your Comment