kerst-makeup-guerlain.jpg

Modeblog heeft je al kennis laten maken met de kerst make-up collecties van Dior, Yves Saint Laurent, Collistar, Givenchy, Lancôme en Chanel. Als laatste make-up collectie voor de feestdagen presenteren wij de Guerlain Forever Gold collectie. Deze schitterende collectie staat in het teken van dromen, gouden fonkelingen en prinsessen. Kortom de Guerlain Forever Gold collectie is een echt sprookje.

Het pronkstuk uit de Guerlain kerst collectie is de Forever Gold Sublime Radiant Powder. Deze unieke licht geparfumeerde poeder geeft de huid een elegante gouden glans. De poeder is verpakt in een chique glazen flesje met verstuiver. De Guerlain Forever Gold Sublime Radiant Powder kun je gebruiken over je gehele lichaam.

Ook erg mooi is de Golden Lash Mascara Top Coat. Deze lichte gel breng je aan over je mascara voor een schitterende parelachtige oogopslag. De Guerlain Golden Lash is perfect voor een feestelijke avond.

Om de Guerlain Forever Gold glam look af te maken zijn er nog een heleboel andere feestelijke producten zoals de Kisskiss Precious Colours lipstick. Speciaal voor de aankomende feestdagen lanceert Guerlain deze lipstick in drie nieuwe kleuren, genaamd Forever Pink, Rose en Beige. Naast drie nieuwe kleuren lipstick is ook de Guerlain Kisskiss Gloss Extreme Shine in een nieuwe tint verkrijgbaar. De nieuwe kleur Gold Princess is gouden tint die het hart laat smelten.

De bekende Guerlain parels zijn voor de feestdagen in een ander jasje gestoken. De Météorites Gold Temptation Pearls zijn net even iets kleiner dan anders. Deze waardevolle juweeltjes zijn oogverblindend in de zes nieuwe goud en zilver tinten. Iets kleiner maar niet minder mooi is de Météorites Voyage Powder. Tot slot is er nog het Ombre Eclat Midnight Gold palet. In dit doosje zit een geheel nieuwe kleurencombinatie. Het Guerlain Ombre Eclat Midnight Gold palet bevat de twee subtiel glanzende tinten oogschaduw Gold en White en een koperachtige gouden eyeliner.