Hermès heeft sinds kort een eigen kleurboek. Kortom dit lijkt mij het beste modegerelateerde kerstcadeau voor de creatievelingen onder ons.

Het Hermès kleurboek heet Les 4 Mondes, wat in het Nederlands vertaalt de 4 werelden betekend. Het kleurboek van het Franse luxemerk bestaat uit 12 pagina’s die gevuld zijn met 24 Hermès designs. Welke designs er voorbijkomen in het boek weet ik niet, maar ik vermoed dat de Hermès sjaal en de Kelly onder meer de revue passeren.

Het kleurboek van Hermès heeft een prijskaartje van ongeveer 100 euro. Nou weet ik om eerlijk te zijn niet precies wat een kleurboek vandaag de dag kost, maar ik heb het vermoeden dat dit weleens het duurste kleurboek ter wereld kan zijn. Probeer daarom ook voor die prijs alsjeblieft tussen de lijntjes te kleuren!

Add Your Comment