Kings & Queens

Ooit onder de douche gestaan met adellijk gezelschap? Vanaf nu kan dat elke dag! Korres Natural Products introduceerde onlangs een unieke bodycare lijn: Kings & Queens. De producten bevatten kruiden en specerijen die de royals der aarde al eeuwen geleden hebben ontdekt. Kings & Queens is nieuw in beautyland en kleurt je dag met een koninklijk tintje.

Korres Natural Products heeft een passie voor kruiden. Een speciaal samengesteld onderzoeksteam, bestaande uit experts op het gebied van natuurlijke ingrediënten, kreeg carte blanche om een nieuwe en unieke beautylijn te creëren. Er is gekozen om te werken met geuren, kruiden en specerijen die de adel al sinds de Griekse Oudheid en Middeleeuwen gebruikt. Het resultaat, Kings & Queens, is een nieuwe lijn die bestaat uit showergels, bodymilks, body butters, zepen en kaarsen, die elk hun eigen verhaal vertellen.

Kings & Queens bodycare lijn laat ons kennis maken met 20 ‘royals’, afkomstig uit vijf koninklijke families. Van Nefertiti Honey, geïnspireerd op Queen Nefertiti van Egypte die honing gebruikte in haar dagelijkse beauty treatments, tot Tsar Peter Tobacco, die gefixeerd was met de aroma’s van tabak. Elk product van Kings & Queens heeft een eigen verhaal en reflecteert de herb & spice obsessies die door de jaren heen ontwikkeld zijn in adellijke omgeving.

kings-queens-2.jpg

Alle producten zijn verrijkt met granaatappel, blauwe lotus uit Egypte en extracten uit het mineraal malachiet om het koninklijke gevoel te maximaliseren. De paarse vrucht van de granaatappel heeft de vorm van een kroontje en daarom is deze afbeelding vaak te zien op koninklijke huizen. De bloem van de blauwe lotus was erg populair in het oude Egypte en werd vaak gebruikt als symbool voor roem en het eeuwige leven. Russische Tsaren gebruikte malachiet voor de decoratie van hun paleizen en men geloofde dat dit extra energie en harmonie zou brengen. Naar de principes van Korres Natural Products bevatten de producten van Kings & Queens minerale oliën en bevatten geen parabenen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten als hazelnoten, druiven, zonnebloemen en avocado.

De Kings & Queens producten zijn verkrijgbaar bij parfumerie Douglas.

Add Your Comment