Nog maar 5 jaar oud en nu al een echt mode-icoon, we hebben het over Suri Cruise, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes. Haar garderobe is in de modewereld een veelbesproken onderwerp. Kortom, het is de hoogste tijd om de kledingstijl van Suri Cruise onder de loep te nemen.

Suri Cruise is in 2009 uitgeroepen als meest modieuze celebrity kind. Dat is ook niet zo vreemd als je nagaat dat de kledingstijl van Suri gedomineerd wordt door voornamelijk kleren uit de Marc Jacobs junior collectie en de kindercollectie van Burberry. Ontwerper Giorgio Armani heeft op verzoek van moederlief Katie een aantal outfits speciaal voor haar dochter gemaakt. Ook wordt Suri regelmatig gespot in een D&G trenchcoat van 2.140 euro. Naar verluidt is de kledingcollectie van Suri 2,7 miljoen euro waard en deze blijft groeien aangezien Katie ruim 25.000 euro per maand aan kleren voor haar dochtertje spendeert.


Volgens ingewijden is Suri zelf verantwoordelijk voor haar kledingkeuze. Papa en mama staan dit toe omdat ze van mening zijn dat het modegevoel van de jonge dame gekoesterd moet worden. Suri is niet alleen verantwoordelijk voor haar eigen kledingkast, maar ook voor die van moeder Katie. Zo verteld Katie in de Amerikaanse ELLE dat Suri meebeslist over haar kleren en veel oog voor detail heeft.

Kleding, schoenen en accessoires

Suri heeft een lieve en schattige kledingstijl. Zo is dol op zachte stofjes, lieve kleurtjes en draagt veel jurkjes en rokjes. Daarnaast besteedt ze veel aandacht aan accessoires, het gebeurt niet vaak dat de kleuter zonder handtas gespot wordt.

Naast haar kledingcollectie staat Suri bekend om haar kast vol schoenen. Regelmatig wordt het meisje gespot met de duurste hakken aan haar voetjes. Zo heeft Katie zowel Marc Jacobs als Christian Louboutin zo ver gekregen om schoenen te ontwerpen speciaal voor dochterlief. Suri’s schoenencollectie heeft een waarde van 100.000 euro.

Niet alleen op kleding en schoenen is Suri gek, ze heeft ook een voorliefde voor accessoires. Een prachtstuk in haar kast is de miniatuurversie van Katie’s Ferragamo tas ter waarde van 379 euro. Ook een echte Ray-Ban zonnebril ontbreekt niet in haar collectie. Daarnaast wordt Suri regelmatig gespot met make-up, vooral opvallende rode lipstick is haar favoriet.

Sinds kort is Suri niet alleen een stijlicoon, maar fungeert ze ook als model. Zo was ze afgelopen augustus zonder haar ouders in New York voor een fotoshoot. Naar verluidt zou ze model staan voor het Amerikaanse poppenmerk American Girl.

Add Your Comment