Laarzen voor Oud en Nieuw

Schoenen door mode modeblog


Kijk jij het vuurwerk altijd buiten tijdens de jaarwisseling? Dat is niet handig met je hooggehakte pumps. Zorg ervoor dat er een comfortabel paar schoenen klaarstaat, zoals deze laarzen voor Oud en Nieuw.

Als je gelukt hebt, dan regent of sneeuwt het niet tijdens Oud en Nieuw. Het belangrijkst is dat je voeten de kou kunnen weerstaan, als je buiten met je geliefde, familie of vriendinnen het nieuwe jaar in wordt geblazen. Dit moet wel op een modieuze manier en hieronder vind je een aantal laarzen die je kunt aantrekken.

Hoog


Als je gelukt hebt, dan regent of sneeuwt het niet tijdens Oud en Nieuw. Het belangrijkst is dat je voeten de kou kunnen weerstaan, als je buiten met je geliefde, familie of vriendinnen het nieuwe jaar in wordt geblazen.  Dit moet wel op een modieuze manier en hieronder vind je een aantal laarzen die je kunt aantrekken.

Hakken


Kun je geen afscheid nemen van je hakken? Laarzen met een hak zijn dan perfect voor de jaarwisseling. De beige enkellaarzen van Zara staan mooi onder een spijkerbroek en de Hunter sleehakken staan stoer onder elke Oud en Nieuw outfit.

Versiersels


Door de laarzen met studs van Gardenia of de lage kaplaarzen van River Island met een strikje ben je verzekerd van aandacht. Als deze schoenen vies worden door vuurwerkresten, sneeuw of wat dan ook, is dat geen probleem. De laarzen zijn makkelijk schoon te maken en klaar om mee het nieuwe jaar in te gaan.

 Foto via Weheartit