Happy Holidays is de naam van de Lancôme make-up voor Kerst 2012. De nieuwe collectie is geïnspireerd op de stad Parijs en zijn mooie kenmerken.

De Lancôme make-up collectie voor Kerst 2012 is helaas niet zo uitgebreid. De lijn bestaat alleen uit nagellak, oogschaduw, oogpotloden en lippenstift. Het merk laat in ieder geval wel de vele lichtjes uit de hoofdstad van Frankrijk terugkomen. De producten bevatten namelijk een heleboel glitters die je in de feeststemming brengen.

Petit TresôrMooie tinten oogschaduw vind je in de kersteditie van Lancôme make-up. De doosjes Petit Tresôr, van 24,99 euro, zijn namelijk verkrijgbaar in een gouden, zilveren of bronzen kleur. De glinsterende verpakking van het product maakt het nog even wat meer bijzonder.

Les Paillettes aux Yeux


De Les Paillettes aux Yeux, van 24,99 euro, zijn potjes glanzende oogschaduw in een poedervorm. De À la Belle Étoile is een lichtroze tint en de Lumières de Paris heeft een zilveren kleur.

Le Crayon Kôhl


Maar weinig beautymerken komen voor de feestdagen met oogpotloden van kohl. Toch kun je in het aanbod van Lancôme wel voor dit type product kiezen. De Le Crayon Kôhl bestaat in de varianten Jazzy Taupe en France in a Glance. De taupe en gouden kleur zijn te koop voor 19,16 euro.

L’Absolu Rouge


De Lancôme make-up voor Kerst 2012 bevat ook 3 nieuwe tinten van de bekende L’Absolu Rouge lippenstiften. Dit zijn de varianten Topaze Extase in het rozerood, de donkerpaarse Grenant Delicate en de roze Rubis Exquise. De lippenstiften beloven een metallic finish en kosten 30,00 euro.

Vernis in Love


Tot slot mag nagellak natuurlijk niet ontbreken in een nieuwe collectie. Het merk komt daarom met Vernis in Love van 15,49 euro per stuk. De lakjes zorgen voor een glanzend effect en bestaan in de kleuren champagne, goud en rood. Ik ben erg benieuwd naar de champagne tint van de nagellak Vernis in Love. Ook de lippenstiften L’Absolu Rouge trekken mijn aandacht. Eigenlijk vind ik de hele Lancôme make-up voor Kerst 2012 wel iets leuks hebben. Wat vind jij van de Happy Holidays collectie?