Lancôme heeft voor de lente een nieuwe make-up collectie ontwikkeld met de naam Ô my Rose. Lancôme heeft zich voor deze lijn laten inspireren door de jaren ’60, voor sprankelende make-up met een zachte en frisse look.

De Lancôme make-up collectie Ô my Rose neemt je mee naar de energieke jaren ’60. In de make-up lijn komen veel perzik en koraal tinten voor, een diep zeegroene kleur en metallic effecten.

Een waar meesterwerkje uit de Lancôme lente 2010 collectie Ô my Rose is de Pop ’n Cheeks. In het glanzende zwarte doosje bevindt zich een mooie blush waarin een Picasso motiefje met driehoekjes is verwerkt. De blush is verkrijgbaar in Coral flirt, een koraal, perzik tint met een goudkleurig accent.

De Pop ’n Palette oogschaduw heeft een palet van vier kleuren. De oogschaduw is verkrijgbaar in Pop ’n Petrol, met donkere kleuren als groen, blauw en bruin. De andere variant heet Pop ’n Copper, met lichtere tinten als koraal, poederroze en brons.

De Kôhl Gloss potloden uit de nieuwe collectie van Lancôme zijn verkrijgbaar in Pop Petrol een diepgroene kleur, Swinging Copper een bronze tint en BB Sand een lichtbruine kleur. Deze kleuren komen mooi overeen met de Pop ’n Palette oogschaduw en kunnen goed met elkaar gecombineerd worden.

De Lancôme lente make-up collectie bevat ook de Color Fever Gloss, een nieuwe lipgloss die verkrijgbaar is in vier verschillende koraal tinten met een metallic glans. De nagels kunnen niet vergeten worden met de nieuwe Le Vernis nagellak, in de kleuren blauwgroen en champagne.

De Lancôme Ô my Rose make-up collectie is nu verkrijgbaar in de winkels.