Ultra Lavande is de naam van de Lancôme make-up lente 2011. Deze make-up van Lancôme past perfect bij de lente en dat komt mede door de mooie lichte kleuren in de collectie.

Zoals de naam van de collectie, Ultra Lavande, al doet vermoeden, staan paarse lavendelkleuren hier centraal in de Lancôme make-up voor lente 2011. Maar naast de paarse kleuren die in de make-up terugkomen, zien we ook veel pastelkleuren. Deze collectie is absoluut niet saai en wordt behoorlijk opgefleurd door de sprankelende discokleuren.


Deze mooie highlighter met de toepasselijke naam Butterflies Fever bevat voor een groot deel minerale poeders. Ik ben al fan van dit mooie doosje, waar de roze en lavendelkleurige vlinders voor een mooie glans zorgen. Deze kleur heeft de naam Glowy Ballerine.


Le French Touch Absolu lippenstiften uit de Lancôme lentecollectie zijn er in drie verschillende kleuren. Berry Rose is een rode kleur, Lily Rose een mooie roze tint en Daisy Rose heeft een natuurlijk roze kleur. De discoverpakking is wat mij gelijk opviel en zorgt voor een speels effect.


Daarnaast bevat de collectie ook een Color Fever Gloss lipgloss in drie verschillende kleuren. Ze zijn allemaal in mooie pastelkleuren, zo is er Beige Ballerine, Rose Ballerine en Lavande Ballerine.


Prachtige paarstinten vind je in dit Ombre Absolue Minérale oogschaduwdoosje. In dit doosje komen de vlinders terug aan de buitenkant van het doosje. De kleur waarin het vierkleurige doosje verkrijgbaar is, is Ultra-Lavande Warm Honey.


Tot slot bestaat de Lancôme make-up voor lente 2011 nog uit 3 doosjes glitteroogschaduw genaamd De Ombre Magnetique. De eerste is een paarse kleur met veel glitter en heeft de naam Ultra Lavande.


De tweede glitteroogschaduw is een gouden kleur met wederom volop glitters. Vandaar ook de naam Disco Gold.


Het discogevoel komt ook helemaal terug in de Disco Silver, de zilveren kleur uit de Ombre Magnetique oogschaduw.