Lipstick Jungle

Modenieuws door mode modeblog

Modeblog schreef al eerder over de nieuwe serie Cashmere Mafia, die begin januari op de Amerikaanse tv in première ging. Wij waren niet echt onder de indruk van de eerste afleveringen. Nu heb ik onlangs ook de pilot gezien van Lipstick Jungle, de grootste concurrent van Cashmere Mafia. De serie gebaseerd op het bestseller boek van Candace Bushnell, de schrijfster van Sex and the City, gaat in de VS op 7 februari van start.

Lipstick Jungle vertelt het verhaal van drie vriendinnen uit de Big Apple. De dames, die elkaar door dik en dun steunen, behoren tot de vijftig machtigste vrouwen van New York. Wendy (Brooke Shields) is een invloedrijke filmbons, Nico (Kim Raver) is hoofdredacteur bij een groot modemagazine en Victory (Lindsay Price) staat aan het roer van haar eigen modelabel.

Hoewel ik alleen nog maar de pilot van Lipstick Jungle heb gezien, was ik van deze serie meer onder de indruk dan van Cashmere Mafia. Het verhaal van Lipstick Jungle is warm en je hebt gelijk een band met de personages. Iets wat ik bij Cashmere Mafia totaal niet had. Daarnaast is deze tv-serie minder gemaakt, niet alle outfits en sets zijn zo perfect als bij Cashmere Mafia. Lipstick Jungle is wat mij betreft de opvolger van Sex and the City.