Matthew Williamson onthulde tijdens de Londen Fashion Week zijn zomer 2011 collectie. Hij liet in het oude Battersea Power Station een collectie zien met veel kleur en opvallende elementen.

Ontwerper Matthew Williamson liet zich voor zijn collectie voor zomer 2011 inspireren door een schipbreuk. “Mijn show vertelt het verhaal van een meisje dat door een schipbreuk terecht komt op een eiland. Ze heeft een Westerse garderobe, maar naarmate de tijd verstrijkt wordt deze één met de natuur,” aldus Williamson.


De modellen liepen over de catwalk in een collectie waarbij de nadruk lag op handwerk en ingewikkelde versieringen. Zo zagen we jurken met opvallende prints, bandeau mini-jurkjes met strakke bovenlijfjes, kaki shorts en broeken, nude blouses, rokjes met raffia en een jasje met luipaardprint.

Matthew Williamson zette een mooie zomercollectie neer waarin eilandstijl gecombineerd werd met urban elementen. En ondanks dat Williamson’s hoofdrolspeelster vast zat op een eiland, had ze al met al wel een chique garderobe.

Foto’s via Style

Add Your Comment