L’Oréal Paris heeft onlangs de Lash Architect 4D mascara gelanceerd. Aangezien ik zo’n vrouw ben die altijd op zoek is naar de perfecte mascara heb ik ook deze nieuwe mascara geprobeerd.

De L’Oréal Paris Lash Architect 4D mascara is de nieuwste variant van de Lash Architect lijn. De Lash Architect 4D is een vernieuwde en verbeterde mascara die volgens L’Oréal Paris nog een stapje verder gaat dan de eerdere versies. Zo belooft het merk een betere hechting aan de wimperhaartjes, langhoudend kruleffect, intensere kleur en perfecte separatie van de wimpers.

Het 4D effect op de wimpers wordt gecreëerd door het spiraalvormige borsteltje van de L’Oréal Paris Lash Architect 4D. De borstelhaartjes van de mascara bestaan uit 4 compartimenten die ieder in tegenovergestelde richting draaien waardoor er meer mascara op achterblijft. Door het twist design wordt de mascara gelijkmatig over de haartjes verdeeld waardoor er meer volume ontstaat. De lange, slanke en licht gebogen vorm van het borsteltje zorgt ervoor dat de 4D vezels gelijkmatig op de wimpers worden aangebracht, zodat alle haartjes worden verlengd en gesepareerd.

Resultaat

Kortom de L’Oréal Paris Lash Architect 4D belooft 1D Volume, 2D Lengte, 3D Separatie en 4D Krul, maar maakt de mascara dit ook waar? Wat mij in eerste instantie opviel is dat het borsteltje niet heel bijzonder oogt. Maar als je beter kijkt zie je dat de borstel inderdaad een spiraalvorm heeft, iets gebogen is en vrij lang is in verhouding met andere mascara’s.

Bij het aanbrengen van de mascara heeft het borsteltje de neiging om te veel mascara mee te nemen, waardoor je wimpers aan elkaar plakken. Maar als je ze vervolgens met een ander borsteltje separeert, zie je werkelijk dat je wimpers langer zijn en meer volume hebben. Wat heel fijn is, is dat de mascara na het aanbrengen niet hard wordt. Hierdoor heb je niet het idee dat je wimpers breken en kun je heel gemakkelijk, zelfs in de loop van de dag, nog een extra laagje aanbrengen.

Al met al vind ik dat de L’Oréal Paris Lash Architect 4D mascara makkelijk aan te brengen is en doet wat er beloofd wordt. Als ik deze 15,99 euro kostende mascara vergelijk met een variant van een luxer merk waarvoor je 32 euro betaald, dan doet de L’Oréal Paris Lash Architect 4D daar absoluut niet voor onder.

Loreal 4D

Add Your Comment