Louis-Vuitton bosphore

Voor de Louis Vuitton verslaafde onder ons heb ik weer goed nieuws. Want verblijde Vuitton ons onlangs nog met de introductie van de nieuwe Lockit modellen, nu komt het merk ook nog eens met 3 verschillende tassen in de monogram canvas serie.

De drie tassen Bosphore genaamd zijn weer totaal anders dan de klassieke Lockit modellen. De Bosphore collectie kan het beste omschreven worden als moderne city bag. De Bosphore messenger is er in twee formaten. De kleine schoudertas is erg praktisch voor een dagje winkelen en groot genoeg om je spullen in te vervoeren. Daarnaast heeft Vuitton ook een groter model uitgebracht van de Bosphore messenger. In deze schoudertas passen met gemak A4 documenten, wat deze tas perfect maakt om bijvoorbeeld mee te nemen naar het werk.

Het derde model in de Bosphore serie is een rugzak. Ook erg leuk en praktisch. De twee zakjes op de voorkant maken hem net even weer anders, dan de bestaande rugzakken van de monogram canvas serie. Toch ben ik zelf niet helemaal weg van deze nieuwe rugzak en vind ik de denim rugzakken van Louis Vuitton leuker.

Add Your Comment