Louis Vuitton tassen zijn voor veel vrouwen zo zoet als honing. Het is dan ook niet vreemd dat Louis Vuitton nu ook honing maakt.

Modehuis Louis Vuitton maakt sinds 2009 honing. In dat jaar plaatste het merk een drietal bijenkorven op het dak van hun hoofdkantoor aan de Champs-Élysées in Parijs. De afgelopen tijd verwelkomden de korven 200.000 bijen en werd er 75 kilo nectar verzameld.

De Louis Vuitton honing kreeg de naam La Belle Jardinière en zit verpakt in een simpele pot met bijpassend kartonnen doosje. Maar als je iets beter naar de verpakking kijkt zie je duidelijk de Louis Vuitton invloeden erin terugkomen. Zo zijn de signatuur symbolen van het Franse modehuis op het etiket gedrukt en staat er dat de honing geproduceerd is in Parijs door Louis Vuitton.

Helaas wordt Louis Vuitton honing niet verkocht in de winkels, maar wordt het cadeau gedaan aan goede vrienden van Louis Vuitton. Wat inhoud dat je heel wat tassen en andere accessoires bij het merk gekocht moet hebben voordat je een potje hoging ontvangt.

Add Your Comment