lv-tassen.jpg

Zondag is bijuitstek mijn favoriete shopdag. Zo belande ik gister in de Belgische kustplaats Knokke. Knokke staat bekend om haar exclusieve winkels en prachtige traiteurs. Als je op zoek bent naar een paar Dior schoenen, een Prada jas, een Burberry sjaal of een Miu Miu tas dan is deze plaats zeker een aanrader. Maar op één plek in Knokke is altijd het drukste, voor de etalage van Louis Vuitton. 

En toen ik eenmaal zelf voor de Vuitton shop stond, vond ik het wel weer eens tijd voor een bezoekje. Want in bijna geen enkele winkel is het personeel zo hulpvaardig en geduldig als bij Louis Vuitton. Bovendien wilde ik de nieuwe Monogram Léopard lijn wel eens in het echt zien. Natuurlijk staan deze tassen al een tijdje op de site van Vuitton, maar in het echt krijg je toch een beter beeld.

En binnen een mum van tijd stond er een verkoopster voor mij. Ik legde uit dat ik nog niet helemaal wist welk model ik van de Monogram Léopard collectie wilde. Waarop de verkoopster mij alle 4 de tassen showde. 

Dit zeg ik niet graag over mijn favoriete tassenlabel. Maar wat is de Monogram Léopard lijn lelijk. De tassen zijn super ordinair. Daarbij hielp het niet dat een dolgelukkige, ik voel mij nog 20 dame van minimaal 55 met iets te strakke kleertjes, haar nieuwe Vuittonetje kwam ophalen. En mijn keuze stond gelijk vast, de Monogram Léopard collectie is niks voor mij.

Monogram Léopard lijn bestaat uit 4 verschillend modellen ontworpen door Marc Jacobs. De prijzen beginnen vanaf zo’n 2400 euro tot over de 5000 euro. Elk model kan over de schouder gedragen worden. De tassen zijn gemaakt van het bekende Vuitton Monogram met luipaardaccenten. En hoewel de luipaardenprint erg trendy is deze winter, kan ik het maar niet mooi vinden.

Blijkbaar ben ik de enige, want de verkoopster vertelde mij dat ik voor deze collectie op een wachtlijst gezet kon worden. Kennelijk is er een run geweest op deze tasjes. Ik vertelde haar dat ik er nog even over na wilde denken. Waarop zij de gegevens van mijn favoriete model, Stephen, op een Vuitton kaartje krabbelde en zei dat ik gerust kon bellen voor een plekje op de wachtlijst.

Add Your Comment