Er wordt voor 595 Amerikaanse dollar een Louis Vuitton nagellakset aangeboden in de webshop Fashionphile. De nagellak wordt omschreven als authentieke Louis Vuitton nagellak.

De nagellakset van Louis Vuitton bestaat uit een rood en een beige lakje. De nagellak heeft een gouden dop en een mooi bruin leren doosje. Omdat Louis Vuitton helemaal geen nagellak verkoopt, gaat het waarschijnlijk om een cadeau dat aan goede klanten werd aangeboden.

In de webshop wordt de nagellakset voor 595 dollar aangeboden. Waarom deze prijs zo hoog ligt is mij onduidelijk, want op verschillende internetfora is terug te lezen dat de nagellak een paar jaar terug nog gewoon via Ebay te vinden was. Via de webshop Fashionpile kun je de nagellakset ook 90 dagen huren, hiervoor betaal je dan maar 179 dollar.

Onbruikbaar

Als collectors item is de set misschien nog wel interessant, maar daar houdt het ook wel op. De nagellak in de flesjes is al jaren oud, waardoor het niet echt meer te gebruiken is. Je nagels lakken met de Louis Vuitton nagellak kun je dus waarschijnlijk wel vergeten.

Add Your Comment