Naast de perfecte jurk en het juiste kapsel mag een oogverblinde make-up look natuurlijk ook niet ontbreken tijdens de Kerst en Oud en Nieuw. Met de onderstaande make-up trends voor de feestdagen van 2012 gaat dat ongetwijfeld lukken.

In de laatste maand van het jaar mag je wat make-up betreft groots uitpakken. Met krachtige kleuren, glitters en metallic tinten geef je jouw look een extra touch. Kortom, met de make-up trends voor de feestdagen van 2012 zul je ongetwijfeld stralen tijdens de donkere dagen.

Rode lippen


De feestdagen en de kleur rood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Lippen in het vuurrood, bordeaux of zacht rood doen het dan ook altijd goed in de decembermaand. Want met de perfecte rode lippen die je combineert met zachte oogschaduw geef je iedereen het nakijken.

Glitters


Natuurlijk mogen glitters ook niet ontbreken tussen de make-up trends voor de feestdagen van 2012. Glitters zien we in deze periode dan ook werkelijk overal op terug. Zo kun je kiezen voor glinstering op je wangen, ogen of nagels en de kleuren variëren van multicolor tot kerstrood, zilver, goud, blauw en roze.

Metallic


Als je glitters iets teveel van het goede vindt, kun je ook kiezen voor metallic. Nuances als goud, zilver en brons op je ogen, nagels en als je wilt op je mond zijn perfect voor de kerstdagen en Oud en Nieuw. Voor een extra feestelijke look zou je ook verschillende tinten metallic oogschaduw met elkaar kunnen combineren.

Eyeliner


Tijdens de feestdagen mogen je ogen extra opvallen. Eyeliner is hiervoor het ideale product, want je kunt er vele kanten mee op. Zo kun je kiezen voor een lange en rechte lijn, meerdere strepen, een opvallende vleugel, hoekige strepen, maar ook het klassieke lijntje blijft goed.

Gekleurde ogen


De laatste, maar zeker niet de minst opvallende, make-up trend voor de feestdagen van 2012 is gekleurde ogen. Want met nuances als rood, blauw, groen, oranje, paars en zwart zet je jouw kijkers goed in de spotlights. Deze stijl is dan ook werkelijk een kleurenfeest voor je ogen.

Foto’s via Style