Marc Jacobs horloges

Horloges zijn al lang meer dan alleen een gebruiksvoorwerp. De klokjes van nu zijn hip en trendy en meer dan een leren bandje om de pols. Horloges zijn echte mode items, die bij een outfit moeten passen. Vandaar ook dat designers zich steeds vaker op het pad van horloge ontwerper bevinden. Zij maken van simpele horloges waren juweeltjes. Zo ook ontwerper Marc Jacobs. Voor zijn collectie Marc by Marc Jacobs verwekte hij de uurwerkjes als hanger in een armband of ketting.

Marc Jacobs collectie bestaat uit een aantal verschillende klokjes. Zo heeft hij normale horloges in zijn collectie, maar het allermooist zijn de armbanden en kettingen voorzien van Marc Jacobs uurwerkjes.

marc1.jpg

De Marc by Marc Jacobs Apple diamanté watch pendant is absoluut het mooiste stuk van de collectie. De zwarte glinsterende appel hangt aan een zilver kettinkje. In de wijzerplaat staan de letters MARC.

De Marc by Marc Jacobs Apple diamanté watch pendant is online te koop voor €350,-

marc2.jpg

De Marc by Marc Jacobs Apple pendant watch lijkt veel op de Apple diamanté watch pendant, alleen is deze niet zwart maar rood. Daarnaast is deze appelhanger met zilver kettinkje ook wat voordeliger.

De Marc by Marc Jacobs Apple pendant watch is online te koop voor €160,-

marc3.jpg

De Marc by Marc Jacobs Pear pendant watch is de mooiste peer die ik ooit heb gezien. Het blad van de peer verbindt het uurwerk met een zilveren ketting.

De Marc by Marc Jacobs Pear pendant watch is online te koop voor €160,-

marc4.jpg

De Marc by Marc Jacobs Padlock watch pendant is een zeer gewild horloge. Het zwarte padlock met sleuteltje is bevestigd aan een zilver kettinkje.

De Marc by Marc Jacobs Padlock watch is online te koop voor €215,86

marc5.jpg

De Marc by Marc Jacobs Cuff watch is verkrijgbaar in de kleuren rood en wit. In het midden van de plastieken armband zit een zilver klokje.

De Marc by Marc Jacobs Watch Cuff watch is online te koop voor €175,-