Actrice Sarah Jessica Parker schittert op de cover van het juni nummer van de Amerikaanse Marie Claire. Maar nu blijkt, en hoe kan het ook eigenlijk anders, de foto is gephotoshopt.

Photoshop en de modewereld zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En ondanks dat de modewereld beweert dat photoshop steeds in mindere mate gebruikt wordt, duikt er om de paar weken weer een gevalletje op waarbij het wondermiddel iets te gretig is gebruikt. Ditmaal is het de Marie Claire die Sarah Jessica Parker, en voornamelijk haar handen, iets te veel bewerkte.

Op de cover van de Marie Claire is een prachtige Sarah Jessica Parker te zien in een outfit uit de Balmain zomer 2010 collectie. Hoewel de foto mooi is, heeft een echte fan meteen door dat er iets mis is. De handen van Sarah, die vol zitten met lijnen en rimpels, zijn gephotoshopt tot rimpelloze babyhanden.

Het frappante van dit photoshop incident is dat Sarah Jessica Parker er eigenlijk geen geheim van maakt dat haar handen er niet uitzien als die van een 20 jarige. De 45 jarige actrice verstopt haar handen niet en laat ze dan ook geregeld in beeld komen. Kortom waarschijnlijk heeft Sarah Jessica Parker er zelf niet zo hard op aangedrongen om haar handen onherkenbaar te maken, maar vond Marie Claire haar simpelweg niet mooi genoeg.

Add Your Comment