De uitspraak ”wat een hondenleven” geldt niet voor de  meest verwende hond ter wereld. Deze woont in Groot-Brittannië en is door baasje Louise Harris inmiddels al voor ruim 100.000 pond verwend.

Leek het voorheen alleen zo te zijn dat rijke celebrities hun huisdieren schandalig verwenden, ik noem een Paris Hilton, deze trend duikt ook tussen het gewone volk op. Zoals bij de Engelse Louise Harris, haar hondje Lola wordt keer op keer op allerlei extravagante dingen getrakteerd.

Louise heeft de afgelopen jaren ruim 100.000 pond uitgegeven aan haar Yorkshire terriër Lola. Zo heeft Lola een handgemaakt bed ter waarde van 5.000 pond, haar eigen sieradencollectie en ruim 100 handgemaakte jurkjes die tegen de 400 pond per stuk kosten. Daarnaast krijgt Lola voor feestjes speciale couture  outfits die ongeveer 1.000 pond kosten.

De sieradencollectie van hondje Lola heeft 1 speciaal item, een handgemaakte tiara. Louise werd voor dit sieraad geïnspireerd door Kate Middleton. Op haar bruiloft droeg Kate namelijk een platina tiara ingelegd met diamanten, toen Louise deze zag besloot ze een replica voor Lola te laten maken.

Louise en Lola haalden samen al eerder het nieuws. Louise heeft namelijk ooit een luxe bruiloft georganiseerd voor Lola. Op deze bruiloft trouwden Lola met een andere hond. Ze droeg een witte jurk en een parelketting, haar outfit bestond uit ruim 1.8000 Swarovski kristallen.

Naast Lola heeft Louise nog 3 anderen hondjes, Luly, Lolly en Larry.Ik denk dat Lola wel het meest verwend wordt van het stel en dat ze inderdaad de meest verwende hond ter wereld is. Of ze zelf zo blij is met al de jurkjes en accessoires vraag ik me af.

Foto’s via Bornrich

Add Your Comment