Michael Kors onthulde gisteren zijn zomer 2013 collectie op de New York Fashion Week. De ontwerper koos ditmaal voor jaren 60 glamour.

De Michael Kors zomer 2013 collectie werd woensdag gepresenteerd tijdens de New York Fashion week. De ontwerper omschreef zijn thema als Geometric Glamour, wat zich op de catwalk vertaalde in jaren 60 invloeden, opvallende kleuren en streepjes.

Net als Marc Jacobs liet Michael Kors zich voor de zomer ook inspireren door strepen. Hij opende zijn show dan ook met een gestreepte trui en body, gevolgd door jurkjes met gekleurde blokken, leren rokken, korte jasjes en voor de avond lange jurken met cut-outs. Qua kleuren koos hij voor sprekend groen, rood, geel en blauw wat hij aanvulde met wit en wolkenprints.

Om de look compleet te maken gebruikte Michael Kors riemen met een grote gesp en zonnebrillen die iets weg hadden van veiligheidsbrillen. Verder droegen de modellen pumps met spitse neuzen die zo nu en dan voorzien waren van doorzichtige hakken en in hun hand had hadden ze kleine tasjes.

Foto’s via Style