Dolce & Gabbana presenteerden afgelopen weekend de zomer 2012 collectie op Milaan Fashion Week. Tijdens deze show gaf het modehuis ons een kijkje in de Italiaanse keuken.

Voor de Dolce & Gabbana collectie voor zomer 2012, die zondag onthuld werd op Milaan Fashion Week, lieten Domenico en Stefano zich wederom leiden door hun Italiaanse roots. De heren namen ons mee naar Zuid-Italië van de jaren 50 en schotelden ons een heuse Italiaanse maaltijd voor.

De catwalkshow van Dolce & Gabbana had iets weg van een zomerse markt. Het modeduo stuurde namelijk zwierige jurken, rokken, korte topjes, blouses en shorts versiert met tomaten, uien, aubergines, pepers en courgettes de catwalk op. Maar voor de avond lieten de heren hun groenten in de keuken en kozen zij voor zwarte kanten cocktailjurken.

Het kleurenpalet bestond uit groenten tinten aangevuld met lichtblauw, roze, oranje, wit en zwart. Ook in de accessoires voerden Dolce & Gabbana hun markt thema door. Zo droegen de modellen armbanden en oorbellen met tomaten en parikaas en rieten tassen, in de vorm van mandjes, met zich mee.

Foto’s via Style