Benjamin Bowers, een model van Abercrombie & Fitch, heeft het merk aangeklaagd omdat hij zich misbruikt voelt. Tijdens een shoot gebeurde er namelijk wel iets heel merkwaardigs, het model moest masturberen voor de camera.

Benjamin Bowers werkte eerst in een winkel van Abercrombie & Fitch. Daar werd hij ontdekt door het merk en is hij als model aan de slag gegaan. Benjamin reisde voor zijn modellencarrière af naar Mississippi voor een fotoshoot bij het modellenbureau AIG model & Talent management. De fotoshoot verliep nogal ongepast. Het model werd namelijk gevraagd om te masturberen voor de camera. Hij zou zich dan wat kalmer voelen en beter op de foto staan voor zijn portfolio. Vervolging liet Brian Hilburn, de eigenaar van het modellenbureau, ook zijn broek zakken en ging hij praten over de lengte van zijn geslachtsdeel.

Benjamin voelt zich misbruikt en gelooft niet dat de foto’s bedoeld waren om hem te helpen met zijn carrière, meldt TMZ. Het model heeft Abercrombie & Fitch aangeklaagd voor 1 miljoen dollar.