Navigatiesysteem voor vrouwen

Het Engelse bedrijf Intempo Digital denkt een gat in de markt gevonden te hebben en komt met een navigatiesysteem speciaal voor vrouwelijke automobilisten, las ik op computeridee.nl. De navigatie is roze en versierd met bloemetjes. Bij de navigatie  krijg je een slanke stylus, plus een opberghoes met een verzilverde bloemetjeshanger eraan. Maar wordt deze navigatie echt een succes of is het vooral en leuk hebbedingetje?

Ik vond het idee wel leuk, ik hou immers van roze en sprintte al bijna naar de winkels, totdat ik las hoe de fabrikant over vrouwen denkt. De fabrikant rept over simpele menu’s, grote knoppen en meteen-uit-de-doos functionaliteit. Erg jammer om ze zien dat mannen nog steeds zo denken over vrouwen en techniek! Wij vrouwen kunnen echt wel met kleine knoppen omgaan. Menig vrouw weet beter hoe elektronische apparatuur werkt dan een man, ook al willen mannen dit niet altijd toegeven.

Dus heren, het valt mij een beetje tegen! Waarom zit er geen make-up doos in en waar zijn de routes naar de beautysalons? Nee ik wacht wel totdat dit navigatiesysteem in een roze cabrio zit, dan ga ik pas overstag.