Diane von Furstenberg presenteerde tijdens de New York Fashion Week haar winter 2010/2011 collectie. De nieuwe collectie staat in het teken van één van Diane’s lang gekoesterde dromen.

Diane von Furstenberg heeft al eens eerder laten weten dat ze altijd heeft willen leven als een man in een vrouwenlichaam en tijdens de New York Fashion Week heeft de ontwerpster deze droom laten uitkomen. Samen met haar rechterhand Nathan Jenden zette ze en vrouwelijke collectie neer, waarin de lijnen van een mannengarderobe duidelijk zichtbaar waren.

In de wintercollectie van Diane von Furstenberg is naast de wikkeljurk ook een belangrijke rol weggelegd voor het mannenpak. Zo zagen we op de catwalk strakke broeken, stoere colberts en vrouwelijke jurken versiert met pailletten voorbij komen. Qua kleuren gebruikte von Furstenberg veel zwart, grijs, hemelsblauw, roze, goud en zilver.

Deze mooie Diane von Furstenberg collectie is de laatste collectie onder leiding van Nathan Jenden. Nathan stopt met zijn werk als creative director bij het label om zich volledig te kunnen gaan richten op zijn eigen merk Nathan Jenden.

Add Your Comment