Wat was er toch veel moois te zien tijdens de New York Fashion Week. Zo bekeken we al de prachtige zomercollecties voor 2009 van Diane von Furstenberg, Victoria Beckham en Marc Jacobs. Maar ook de shows van Oscar de la Renta, Michael Kors en Ralph Lauren waren om van te watertanden.

Oscar de la Renta

Elegantie, luxe en klasse zijn de steekwoorden van de collectie van Oscar de la Renta. De weelde spatte van de catwalk af. Kokette blouses gecombineerd volumeuze rokken en wijde pantalons werden afgewisseld met chique zomerjurkjes en sierlijke cocktailjurkjes. Kortom een collectie voor echte dames!

Michael Kors

De show van Michael Kors  was een ode aan de Amerikaanse klassiekers. De designer gebruikte voor deze collectie heel veel strepen, ruitjes en polkadots. Qua kleur waren rood, geel en blauw favoriet  en natuurlijk wit en zwart.

Ralph Lauren

Noord Afrika  was de inspiratiebron voor Ralph Lauren’s zomercollectie. Modellen schreden in kaki shirts met harembroeken, olijfkleurige jurken,  witte safariachtige outfits en zijden avondjurken over de catwalk.

Add Your Comment