New York Fashion Week

Afgelopen vrijdag is de New York de fashionweek van start gegaan. Het modecircus blijft tot 15 september in New York waarna de stoet doorgaat naar Londen. Afgelopen weekend waren onder andere de spring/summer 2007 collecties van Diane Von Furstenberg, Jovovich Hawk, Luella Bartley en Karen Walker te bewonderen. Wat heb ik weer zitten smullen bij de kiekjes van Diane Von Furstenberg nieuwe collectie voor deze zomer.

Ook een echte aanrader is de show van de Californische ontwerpster Jenni Kayne. Mischa Barton zat op de voorste rij tijdens de show van Jenni Kayne. Ook de gezusters Hilton zijn tijdens de New York fashionweek weer van de partij. De dames worden vandaag verwacht bij de show van Luca Luca.

Aankomende lente wordt de mode weer wat vrouwelijker. Korte jurkjes, kleur, prints en lichte stoffen zijn al gesignaleerd tijdens de shows. Kortom de zomermode is sexy. Daar zijn wij dan ook wel aan toe, na een sobere winter waar vrouwen mannenkleding droegen. Het belooft in ieder geval al veel goeds voor de zomer en met de shows van Oscar de la Renta, Proenza Schouler en Marc Jacobs die voor vandaag gepland staan, kan het alleen nog maar beter worden.