ladypenelope.jpg

Het gaat Eva Broekhuijse en Iris Hiddink, beter bekend als designduo Lady Penelope, voor de wind. Zelf omschrijven de dames hun interieurconcepten en producten als een mix van vindingrijkheid, stijl en humor. Hun eerste collectie die te zien was op de Dutch Design Week was een groot succes. De collectie van het tweetal is nu al zelfs in Milaan te bewonderen.

Sinds 2005 werken Eva en Iris samen aan interieurconcepten en producten. De ontwerpen van het duo zijn een combinatie van kunst en design. De producten van Lady Penelope,  zoals kasten, schalen en lichtobjecten zijn onder andere bedoeld voor woonkamers en kantoren, maar misstaan ook niet in openbaren gelegenheden.

Het designduo wil verrassen: het verrassen van mensen door de interactie van het product, verrassen door materiaal en met het verhaal. Zo nu en dan trekken de dames zichzelf terug in hun creatief laboratorium waar zij ongestoord kunnen experimenteren. Met verrassende en onalledaagse resultaten tot gevolg. Denk hierbij aan kasten die doorbuigen onder het gewicht van boeken, zwevende bloempotten en een tas die je aan kan trekken als hemdje.

Voor meer informatie over dit verrassende ontwerpduo kun je terecht op de website www.ladypenelope.nl. Het werk van Lady Penelope is in Milaan te zien vanaf 18 tot 23 april.

Add Your Comment