Oscars-2013-jurken
Gisteravond werden in Los Angeles voor de 85ste keer de Oscars uitgereikt. Natuurlijk is het reuze interessant om te zien wie er met een beeldje naar huis mocht nemen, maar als modeliefhebber is het nog veel leuker om naar de jurken van de Oscars 2013 te kijken.

Zoals elk jaar zijn de jurken van de Oscars weer het gesprek van de dag. Wat niet heel vreemd is, want ook ditmaal kwamen er weer een heleboel creaties voorbij om van te watertanden. Zo zagen we over de rode loper van de Oscars 2013 onder andere jurken van Dior, Valentino, Armani Privé, Carolina Herrera, Prada en Aexander McQueen paraderen.

Wat ditmaal opviel was dat veel celebrities hun oog hadden laten vallen op een creatie in een metallic tint, vaak gecombineerd met pailletten. Zo kozen onder andere Nicole Kidman, Naomi Watts en Halle Berry voor een metallic kleurige japon. Daarnaast verschenen ook verschillende dames, zoals Renee Zellweger en Charlize Theron, in een jurk in een roomtint.

Mijn favoriete jurk van de Oscars 2013 is de rode Valentino creatie van Jennifer Aniston. Maar ook de Dior jurk van Jennifer Lawrence is beeldschoon en de kleur van de Marchesa japon van Fan Bingbing vind ik echt geweldig. Maar de ster die naar mijn mening de hoogste ogen gooide tijdens de avond, was de 9-jarige Quvenzhane Wallis in haar blauwe Giorgio Armani jurk en met een tas in de vorm van een puppy.

Foto’s via A.M.P.A.S.