Jean Paul Gaultier presenteerde zijn Hermès collectie winter 2010/2011, tijdens de Parijs Fashion Week. Hij zette weer een spectaculaire show neer met dit keer een James Bond thema.

Jean Paul Gaultier begon de nieuwe collectie van Hermès, met het model Lily Cole die in een zwart leren jumpsuit door een zwart gat, net als in de James Bond films, tevoorschijn kwam. Daarna volgden modellen gekleed in rokken, jasjes en trenchcoats van glimmend krokodillenleer, compleet gemaakt met een bolhoeden.

De wintercollectie van Hermès heeft een vrij mannelijke uitstraling,  met de leren pakken bestaande uit een broek, colbert en jas. De horloges aan zilveren kettingen, krokodillenleren en luipaardprint paraplu’s, miniatuur versies van de Kelly bag en hoge hakken, maakten de outfits compleet.

De feloranje stukken en vervaagde luipaardprint van chiffon op jurken en bloezen, zorgen voor een lichtpuntje in de donkere collectie. En de lange jersey jurken met een streep van krokodillenleer in het midden, maakten het geheel wat vrouwelijker. Om ons tegen de kou te beschermen ontwierp Jean Paul Gaultier dikke jassen van dekenachtige stof, met franjes aan de zomen en meerdere items van schapenvacht.

Add Your Comment