Passionata

Gister vertrok ik samen met mijn Modeblog collega naar Parijs. Niet voor een shoptripje, maar vanwege het Passionata lingerie event. 50 bloggers uit Engeland, Spanje, Frankrijk, België, Duitsland, Italië en Nederland werden speciaal voor de show van Passionata in de Crazy Horse ingevlogen. Modeblog was één van de aanwezigen.

Omdat we een beetje aan de vroege kant waren besloten we niet gelijk naar het restaurant te gaan, maar richting de Louis Vuitton boetiek op de Champs Elysees te koersen. Veel tijd hadden we niet, helaas! Maar ik wist heel goed wat ik wilde hebben, de Partenaire PM agenda en de Tivoli GM tas. Alleen had ik geen geluk. Beide Producten waren bij de Louis Vuitton boetiek op de Champs Elysees uitverkocht. Met lege handen verlieten we de shop om terug te keren richting het restaurant.

In het restaurant werden we verwacht voor een kennismaking en lunch met de andere bloggers. Onze tafelgenoten waren drie Nederlandse schrijvers. Eén dame van Fashion.blog.nl en twee dames van Nederlands grootste uitgeverij van tijdschriften Sanoma, voor de websites Styletoday en Shopgirl.

Na de lunch was het tijd voor de show in de Crazy Horse. Jammer genoeg heb ik nog geen foto’s van de Passionata show. Het was namelijk niet toegestaan om zelf kiekjes te schieten. Daarom binnenkort meer over deze pikante lingerie show. Hieronder vindt je alvast een voorproefje van wat wij gister in Parijs hebben gezien.

[flv:https://www.modeblog.nl/passionata.flv 512 384]

Add Your Comment