Ralph Lauren showde zijn winter 2011 collectie op de laatste dag van de New York Fashion Week 2011. Voor deze collectie liet de ontwerper zich inspireren door China.

Tijdens de catwalkshow van Ralph Lauren op de New York Fashion Week 2011 werd maar weer eens duidelijk hoeveel invloed het Aziatische continent heeft op de modewereld. Want na een hele rits andere designers liet nu ook Ralph Lauren zich voor zijn winter 2011 collectie leiden door China.


Op de klanken van David Bowie’s China Girl zagen we een stijlvolle, mysterieuze, luxe en Chinees getinte collectie voorbij komen. De show opende met een model gehuld in een witte blouse en een slank gesneden broek gevolgd door modellen in kokerrokjes, leren jasjes, mannelijke broeken, tweed blazers en tot slot een parade van avondjurken.

Ralph Lauren koos voor luxe en voornamelijk glimmende materialen zoals satijn, zijde, fluweel, leer, kant, cashmere en kristallen. Qua kleur was het vooral zwart wat de klok sloeg, afgewisseld met een vleugje smaragdgroen, koraalrood, helder paars en geborduurde draken.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=ZchM8mQIcW8[/pro-player]

Foto’s via Style

Add Your Comment